tag:blogger.com,1999:blog-3157577622891459608.post4062569660873710060..comments2023-12-01T17:38:00.780+01:00Comments on Peggi w kuchni: Pierogi z mięsem czyli ekonomia gastronomiipeggihttp://www.blogger.com/profile/00409578279471606187noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3157577622891459608.post-70583124721501952912012-08-30T21:16:49.452+02:002012-08-30T21:16:49.452+02:00Smakowite, bardzo lubię wykorzystywać mięso z buli...Smakowite, bardzo lubię wykorzystywać mięso z bulionu :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157577622891459608.post-26485340140662301232012-08-27T22:30:45.697+02:002012-08-27T22:30:45.697+02:00W kupnych pierogach często są dawane podroby - ja ...W kupnych pierogach często są dawane podroby - ja ich nie znoszę, dlatego domowe mi tak smakują :)peggihttps://www.blogger.com/profile/00409578279471606187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3157577622891459608.post-45068825045440220582012-08-27T10:24:41.429+02:002012-08-27T10:24:41.429+02:00Nigdy nie przepadałam za pierogami z mięsem, bo i ...Nigdy nie przepadałam za pierogami z mięsem, bo i chyba trafiałam na niedobrą wersję kupnych. Mam wrażenie, że te by mi zasmakowały. :)whinesshttps://www.blogger.com/profile/15727456890548047504noreply@blogger.com