20 grudnia 2014

Smoothie z burakiem i selerem naciowym

Na 2 porcje:

1/2 szklanki wody mineralnej
1/2 buraka czerwonego
3 łodygi selera naciowego
1 marchew
1 łyżka syropu z agawy

Warzywa myjemy, buraka i marchew obieramy, kroimy w cienkie plasterki (ok. 0,5 cm). Łodygi selera naciowego oczyszczamy i kroimy w nieduże kawałki. Do blendera wlewamy wodę, wsypujemy część składników, blendujemy. Dodajemy konejną porcję składników i ponownie blendujemy - do uzyskania gładkiej konsystencji. Na koniec dodajemy syrop z agawy i ponownie mieszamy. Nalewamy w szklanki i podajemy.

Smoothie z burakiem i selerem naciowym

SMACZNEGO :-)


1 komentarz:

Jeśli nie posiadasz profilu na Blogger`ze, proszę zostaw przynajmniej pseudonim :-)

Drukuj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...